На Сихові облаштовують квіткові композиції з сурфіній та бегоній. Фото

1304 0
Загалом цього року на висадку і догляд за квітами для Сихівської адміністрації передбачили 2,6 млн грн.
фото: лмр

фото: лмр

клумби, виставляють наземні конструкції з квітковими композиціями та вивішують їх на опорах. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на Сихівську райадміністрацію.

Так, на опорах на пр. Червоної Калини вивісили 125 підвісних квіткових композицій з сурфіній і висадили 1 125 кущів сурфіній. Окрім цього, завершили облаштування шести клумб у сквері ім. Олександра Довженка. Біля храму Різдва Пресвятої Богородиці, на площі Івана Павла ІІ, виставили чотири квіткові композиції з бегоніями, а навпроти храму – чотири наземні конструкції з чашами, в яких біла та червона бегонії.

16 наземних конструкцій з чотирма чашами виставили на центральному газоні проспекту Святого Івана Павла ІІ (стара назва – вул. Хуторівка).

Загалом цього року на висадку і догляд за квітами для Сихівської адміністрації передбачили 2,6 млн грн.

Нагадаємо, що у Львові перейменували частину вулиці Хуторівки на проспект Святого Івана Павла ІІ. Річницю візиту Папи Римського Івана Павла ІІ до України відзначатимуть наступного місяця, з 23 по 27 червня.

Фото пресслужби ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!