На Сихові розпочали монтувати перші індивідуальні теплові пункти

3118 0
До початку опалювального сезону планують встановити 75 таких пунктів.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

На Сихові розпочали монтувати індивідуальні теплові пункти. Першим став будинок на вул. Хоткевича. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Мешканці за допомогою сучасного обладнання зможуть самостійно регулювати температуру подачі теплоносія, тобто вмикати і вимикати опалення, а також це дозволить їм економити. При цьому подача теплової енергії залишиться централізованою — генерація відбуватиметься від котелень чи ТЕЦ.

Перша черга передбачає встановлення 165 ІТП. До початку опалювального сезону планують встановити 75 таких пунктів. Почерговість встановлення ІТП формувалася залежно від того, як швидко будинок підготував необхідну документацію.

Читайте також: Як економити на теплі. Вигідні програми у Львові

Додамо, що проект реалізовує ЛМКП «Львівтеплоенерго», яке і буде контролювати роботу ІТП, за кошти Європейського банку реконструкції та розвитку. У Сихівському районі планують встановити загалом 409 індивідуальних теплових пункти.

Нагадаємо, тендер відбувся ще у 2017 році, тоді ж і визначали виконавця робіт. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!