Біля хімзаводу у Львові збудують офісний центр

2055 0
Земля розташована в межах вулиць Рахівської, проспекту Червоної Калини та залізничної колії, неподалік Львівського хімічного заводу. Житло на цій території не передбачене.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

На вулиці Рахівській у Львові збудують 10-поверховий офісний центр із підземним паркінгом. Сьогодні, 4 листопада, на засіданні сесії Львівської міської ради депутати затвердили детальний план територій у районі вул. Рахівської, просп. Червоної Калини та залізничної колії.

Йдеться про територію площею 7,5 га. Земля розташована в межах вулиць Рахівської, просп. Червоної Калини та залізничної колії, неподалік Львівського хімічного заводу. На цій території розташовані виробничі будівлі, є приміщення транспортного цеху та будівля дитсадка.

У пояснювальній записці до ДПТ йдеться, що тут пропонують збудувати дві адміністративно-офісні споруди на 5 та 6-10 поверхів, на перших поверхах яких облаштують торгові зони. Для авто збудують підземний паркінг на 130 місць та наземний на 50. Нового житла на цій території будувати не планують.

Проєктні рішення стосуються ділянок, що перебувають у користуванні ТзОВ «Будівельне підприємство «Квадро», ТзОВ «УМС» та ТзОВ «Науково-виробниче підприємство «Світ»», розташовані на Рахівській, 16.

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!