На Сихові відкрили новий McDonald's

2135 0
Це не відновлення роботи закладу після перерви, а саме відкриття нового ще одного McDonald`s у Львові.
Умовне фото

Умовне фото

У середу, 2 листопада, на Сихові відкрився новий McDonald's. Напередодні мережа відновила роботу ще кількох закладів у Львові. 

Джерело: мер Львова Андрій Садовий

За словами міського голови Львова, це не відновлення роботи закладу після перерви, а саме відкриття нового. Двоповерховий ресторан McDonald's на Сихові збудували поблизу «Арсену» за адресою просп. Червоної Калини, 58. Це вже сьомий заклад у місті.

Адреси McDonald`s у Львові:

  • проспект Свободи, 35;
  • проспект Шевченка, 7;
  • ТЦ Forum Lviv;
  • вулиця Володимира Великого, 24а;
  • проспект Червоної Калини, 58;
  • проспект В'ячеслава Чорновола, 12;
  • вулиця Стрийська, 30.


Нагадаємо, що 18 жовтня у Львові запрацювали 4 заклади мережі. Вчора, 1 листопада, ще два.

Додамо, з 24 лютого усі заклади мережі ресторанів фастфуду MacDonald’s були закриті. Загалом мережа в Україні нараховує понад 110 ресторанів. Також McDonald's оголосив, що тимчасово закриє 850 ресторанів у росії, майже через два тижні після того, як російські війська вторглися в Україну.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!