На території колишнього Кінескопу дозволили збудувати скляний офіс. Візуалізація

18370 0
Висота офісного центру сягатиме 14 поверхів.

На вулиці Героїв УПА, 73 збудують 14-поверховий скляний офісний центр із підземним дворівневим паркінгом. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили на засіданні виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 6 вересня.

Читайте також: На території «Кінескопу» з’явиться офісний центр із підземним паркінгом. Візуалізація

Земельні ділянки, на яких планують вести будівництво, призначені для будівництва та обслуговування громадської забудови. У межах забудови між вулицею Антоновича та Героїв УПА прокладуть додатковий проїзд.

Висота будівлі не має перевищувати 55 м, а відсоток забудови – 60%. Від офісу прокладуть 4 виїзди та додатковий проїзд між вулицями Антоновича та Героїв УПА. У офісному центрі забудовники обіцяють облаштувати Центр розвитку дитини.

Будівництво вестимуть ТзОВ «Карелла», ТзОВ «Квадродім», ТзОВ «Роксав» та ПП «Віва-Ф». Згідно з даними системи Youcontrol, ТзОВ «Карелла» зареєстроване у Києві та понад 15 років займається будівництвом. Фірма належить київським забудовникам Іллі Битці та Євгену Введенському. ТзОВ «Квадродім» займається орендою нерухомості та зареєстроване на вулиці Антоновича, 122 у Львові. Його власником є киянин Євгеній Ковалик, а серед засновників – спільне українсько-словацьке підприємство «Тріада Форум».

ТзОВ «Роксав» також належить Євгену Ковалику і зареєстроване у Львові поруч із ТзОВ «Квадродім». ПП «Віва-Ф» також займається орендою приміщень і зареєстроване на Антоновича, 120. Воно було замовником розробки детального плану території. Його власниками є Наталія та Володимр Швед, а засновником – ТзОВ «Ріел Естейт Груп». Ця ж компанія будує поруч ЖК із офісами. Також «Ріел Естейт Груп» займалося реконструкцією магазину «Океан», під час якої знищили радянську мозаїку, яку забудовник зобов’язався відновити.

Нагадаємо, у вересні торік у Львові погодили детальний план території, обмеженої вулицями Кульпарківською та Антоновича (колишній завод «Кінескоп»), що й передбачав квартальну забудову району житловими та офісними приміщеннями. 

Довідка

Попередником заводу «Кінескоп» у Львові у 1930-ті роки був польський завод «Полюкс», на якому збирали електролампи. У 1954 році тут збудували Львівський електровакуумний завод, який виготовляв кінескопи. Через економічну кризу 90-х років завод припинив роботу, 1999 року – його визнали банкротом, після чого на початку 2000-х почали продавати майно заводу.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!