На території «Львівської політехніки» виявили тіло людини

3136 0
Наразі на місці події працюють слідчі, які встановлюють обставини події.
Умовне фото

Умовне фото

У вівторок, 11 квітня, на території Національного університету «Львівська політехніка» знайшли тіло людини. Інформацію у коментарі Tvoemisto.tv підтвердили у поліції Львівської області.

«Близько 14:00 до поліції надійшло повідомлення, що виявлено тіло людини без ознак життя поблизу корпусу Львівської політехніки по вул. Степана Бандери. На місці працює слідчо-оперативна група. Попередньо встановлено особу загиблого – 18-річний хлопець», – кажуть у поліції.

За попередньою інформацією, хлопець випав з вікна корпусу №5 і загинув на місці. Правоохоронці встановлюють обставини трагедії та чи був загиблий студентом «Львівської політехніки». Вирішується питання правової кваліфікації.

Нагадаємо, 10 квітня на вулиці Володимира Великого у Львові виявили тіло жінки. Вона випала з вікна сходової клітки між 8 і 9 поверхами.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!