На території медуніверситету Львова виникла пожежа. Відео

2134 0
За словами рятувальників, була загроза перекидання вогню на будівлю.
скрін з відео гу дснс у львівській області

скрін з відео гу дснс у львівській області

На території Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького, що на вул. Пекарській, виникла пожежа двох автомобілів. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили в пресслужбі Головного управління ДСНС у Львівській області. Пожежа трапилася сьогодні вранці, о 5:05.

До місця події направили рятувальників 1-ої та 30-ої державних пожежно-рятувальних частин Львова, а також представників оперативно-координаційного центру області. На момент прибуття вогнеборців уже три автомобілі були повністю охоплені вогнем, також вогонь ще перекинувся на поруч припаркований автомобіль УАЗ. За словами рятувальників, була загроза перекидання вогню на будівлю.

Читайте також: У Винниках горіла частина футбльної академії. Фото

О 05:24 вогнеборці локалізували пожежу та через 10 хвилин ліквідували. Унаслідок пожежі вогонь знищив три автомобілі повністю: УАЗ 3962, Chevrolet Aveo та Ford Tourneo Connect, а також салон і лакофарбове покриття на площі 5 кв. м в автомобілі УАЗ.

Додомо, що до ліквідації пожежі залучали три одиниці спецтехніки та 15 людей особового складу. Причини виникнення займання встановлюють правоохоронні органи.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!