На Тролейбусній у Львові облаштують одразу два нові спортмайданчики. Візуалізація

4120 1
На території майданчика буде зелена зона з місцями відпочинку.
Фото: ЛКП "Спортресурс"

Фото: ЛКП "Спортресурс"

У Львові на вулиці Тролейбусній, 2а облаштують нові спортмайданчики, вартістю 7,2 млн грн. Про це повідомили у ЛКП «Спортресурс», яке підписало угоду з підрядником 29 січня.

Роботи обіцяють розпочати з 1 березня. Тут з’явиться два повноцінні ігрові майданчики для різних видів спорту, зокрема: міні-футболу, баскетболу, волейболу, бадмінтону. Універсальне покриття майданчиків та вуличні тренажери дадуть змогу в подальшому розвивати тут флорбол, корфбол, місце для Street Workout.

Крім цього, на території майданчика буде зелена зона з місцями відпочинку. Завершити роботи мають наприкінці 2020 року. Їх виконуватиме ТзОВ «Торгово-промислова компанія "Будспорт"»

Згідно з даними системи Youcontrol, засновником компанії є мешканець Золочева Назар Максим’як, а керівником – Павло Семак.

Візуалізація та фото ЛКП «Спортресурс»


Читайте також:
16 Лютого, 2020 15:48
Іван А зробити під ним підземний паркінг мізків бракує, правда?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!