На Центральному вокзалі в Києві ліквідували пошкодження після обстрілу

5304 0
Вокзал продовжує слугувати укриттям для всіх бажаючих.
Фото: EPAUPG

Фото: EPAUPG

На київському Центральному вокзалі полагодили всі пошкодження, які виникли внаслідок російської ракетної атаки. Про це повідомив міністр інфраструктури України Олександр Кубраков. 

«На Центральному вокзалі вже полагодили все, що було пошкоджене під час ракетного обстрілу. Наразі вокзал продовжує слугувати укриттям для всіх бажаючих», – пояснив він. 

Читайте також: Росія планувала масований обстріл України ще до вибуху на Кримському мосту, – США 

Нагадаємо, в понеділок, 10 жовтня, російські війська вдалися до масованих обстрілів усієї України. Тоді внаслідок цього в Києві постраждала будівля Центрального вокзалу. Вибухова хвиля пошкодила вікна будівлі. Проте вокзал не припинив роботу.

У Києві повідомили про прильоти в чотирьох районах столиці − Шевченківському, Святошинському, Голосіївському, Деснянському. За даними міської військовій адміністрації, внаслідок вчорашних обстрілів в столиці 6 людей загинули, 51 людина постраждала. Також пошкоджено понад 70 об’єктів. Мова про: житлові будинки (45), об’єкти критичної інфраструктури та ЖКГ (5), заклади освіти (6), заклади соціальної сфери (2), заклади культури (6), заклади охорони здоров’я (5), адмінбудівлі (2).

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!