Пункт пропуску Рава-Руська-Гребенне відновив свою роботу

2979 0
Сьогодні, 12 січня, вранці анонім повідомив про замінування міжнародного пункту пропуску «Гребенне», який межує із пунктом пропуску «Рава-Руська» Львівської області.
Фото: 032online.com

Фото: 032online.com

Зранку польські прикордонники повідомили, що від аноніма надійшла інформація про замінування пункту пропуску "Гребенне". Через це польська сторона вирішила призупинити оформлення транспортних засобів та перенаправили їх на інші пункти пропуску".

Про це ZAXID.NET повідомив помічник начальника Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України Володимир Шеремет.

На місці події працювали представники поліції Польщі, кінолог, вибухотехніки, а також представники інших служб, яких задіюють у таких випадках. Наразі інформацію про замінування не підтвердили і вибухівки не знайшли. Станом на 10:15 рух транспортних засобів через українсько-польський кордон відновлено.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!