На українських вокзалах з'явилась можливість залишити привітання для військових

674 0
Листівки до прифронтових населених пунктів відправляться потягами з залізничних вокзалів Івано-Франківська, Татарова-Буковеля, Ворохти, Славська та Трускавця.
Фото: Укрзалізниця

Фото: Укрзалізниця

«Укрзалізниця» разом із «Укрпоштою» запустили благодійну ініціативу: на п'яти ключових туристичних залізничних вокзалах тепер є поштові скриньки та листівки від «Укрпошти» для привітань військових. Про це повідомили в «Укрзалізниці».

«Кожен пасажир має можливість привітати військовослужбовців Сил безпеки та оборони з прийдешніми святами, написати їм теплі слова вдячності та щиро подякувати за захист», – йдеться у повідомленні.

Листівки до прифронтових населених пунктів відправляться потягами з залізничних вокзалів Івано-Франківська, Татарова-Буковеля, Ворохти, Славська та Трускавця.

«Важливо, щоб навіть у розпал різдвяно-новорічних свят ми думали про тих, завдяки кому ці свята взагалі можливі. Зараз ми веземо рекордну кількість дитячих груп та родин на оздоровлення до гір, а паралельно - регулярно веземо наших захисників і захисниць», – вказав керівник пасажирського напрямку «Укрзалізниці» Олександр Перцовський.

Читайте також: Поїздом зі Львова до гірськолижних курортів. Все про рейси до Карпат.

Ініціатива триватиме протягом різдвяно-новорічних свят. Отримати та відправити листівку можна абсолютно безкоштовно. 

Нагадаємо, що «Укрзалізниця» традиційно запускає Різдвяний експрес – казковий ретро-поїзд на паровозній тязі. Цьогоріч він курсуватиме у Львові  23, 24, 30 та 31 грудня. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!