На війні внаслідок ракетного обстрілу загинув Андрій Кравчишин зі Стебника

3312 0
У 2014 році захищав східні кордони України в зоні АТО.
фото: медіа дрогобиччина

фото: медіа дрогобиччина

На війні з росіянами загинув мешканець Стебника на Львівщині Андрій Кравчишин. Про це повідомила волонтерка Ольга Мицак.

«Ще один побратим зі Стебника (мікрорайон Солець) загинув. Андрій Кравчишин. Це його друга війна, був стриманим, цілеспрямованим, чудовим сім’янином, вірним побратимом. Не ховався, не «косив». Чаплине… Непоправна втрата. Господи, прийми у своє лоно. Співчуття рідним…», – йдеться у її повідомленні.

Читайте також: У боях за Україну загинув військовий із Львівщини

Як уточнили у «Медіа Дрогобиччина», Андрій Кравчишин народився 28 травня 1976 року в Стебнику. Закінчив Стебницьку ЗОШ №18, «Львівський лісотехнічний коледж». Пройшов службу в армії. Проживав з сім’єю в Сільці. У 2014 році захищав східні кордони України в зоні АТО.

Після повномасштабного вторгнення росії на українські землі 28 лютого знову добровільно відправився захищати Україну. Служив в 24 ОМБр ім. Короля Данила, де був артилеристом-навідником. Загинув стебничанин внаслідок ракетного обстрілу в зоні виконання підрозділом бойових завдань. Про день прибуття конвою з тілом захисника та чин похорону повідомлять додатково.

Нагадаємо, внаслідок російського ракетного удару по залізничній станції «Чаплине» в Дніпропетровській області загорілося чотири пасажирських вагони. Спершу стало відомо, що загинуло щонайменше 15 осіб і близько 50 зазнали поранень. Пізніше число загиблих зросло до 22, потім ще до 25, серед яких двоє дітей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!