На війні з окупантами загинули ще двоє захисників із Львівщини

3150 0
Фото умовне

Фото умовне

Андрій Шкудор


Поблизу Вугледару на Донеччині в бою з російськими окупантами загинув військовослужбовець зі Львівщини Андрій Шкудор. Про це повідомили у Червоноградській міській раді.

«Схиляємо голову в скорботі й розділяємо з близькими та рідними біль непоправної втрати. Андрію Шкудору назавжди залишилось 28…»,  – йдеться у повідомленні.

 Юрій Кузик


У війні з російськими окупантами 22 лютого під час мінометного обстрілу загинув дрогобичанин Юрій Кузик. Йому було 37 років.

Юрій Кузик народився 30 травня 1985 року в Дрогобичі. Проживав на вулиці Грушевського. Навчався у ЗОШ №16, закінчив навчання у ЗОШ №3, служив в армії. Працював в сфері будівельно-ремонтних робіт.

З початком повномасштабного вторгнення росії в перший же день Юрій добровільно записався до лав територіальної оборони і з початку березня захищав Україну в складі 67 окремого батальйону сил територіальної оборони. Влітку мав контузію, лежав в госпіталі, однак після покращення здоров’я знову повернувся на передову.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!