Львівщина втратила на війні ще трьох Героїв

28063 0
Захисники полягли у боях із російськими окупантами.
Фото умовне

Фото умовне

На війні з окупантами загинули ще четверо мешканців Львівської області. Тарас Рябуха, Богдан Юрків та Богдан Возняк загинули у боях за Україну. 

Тарас Рябуха

28 травня 2023 року на війні з окупантами загинув мешканець Новояворівської громади Тарас Рябуха. Герой був захисником Донецького аеропорту, а з початком повномасштабного вторгнення продовжував захищати українську землю від російського ворога у складі 80 окремої десантно-штурмової бригади. Про це повідомили у Новояворівській міській раді.

«Війна обірвала життя українського військового, люблячого чоловіка та батька Рябухи Тараса, який захищав нашу землю від ворога на Донеччині. У захисника Тараса залишилися мати Тетяна Миколаївна, дружина Наталія, діти – 3-річний син Тарас та 2-місячна донька Емілія, брат Роман», – йдеться у повідомленні.

Прощання та чин похорону відбудеться 14 червня о 12:00 год в храмі свв. апп. Петра і Павла м. Новояворівськ. Поховають бійця на цвинтарі м. Новояворівськ.

Богдан Юрків

Під час стрілецького бою на Луганщині 11 червня 2023 року загинув мешканець Стрийської громади Богдан Юрків. Герой був молодшим сержантом, стрільцем Стрийської ТрО. Про це повідомили у громаді міста.

«З початком повномасштабного вторгнення добровольцем записався у місцеву тероборону. Загинув під час стрілецького бою на Луганщині, до останнього подиху вірний присязі. У воїна залишилась сестра та брат. Про час прибуття і чин похорону повідомимо», – йдеться у повідомленні.

Богдан Возняк

У Бахмутському районі під час бою загинув мешканець Мостиської громади Богдан Возняк. Герой був жителем с. Раденичі. Про це повідомили у громаді.

«В бою за Україну героїчно загинув Возняк Богдан Романович. Був вірним військовій присязі до останнього подиху. Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль, який чорним крилом торкнувся родини Возняк та нашої громади», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У бою з окупантами загинув 25-річний Герой зі Львівщини

Нагадаємо, що  Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!