На війні загинув бойовий медик із Львівщини

6198 0
Йому було 29 років.
Фото: Василь Кекіш

Фото: Василь Кекіш

На війні з російськими окупантами загинув Василь Кекіш. Через чотири місяці, коли військового ідентифікували за результатами експертизи, він назавжди повертається додому. 

«13 червня поблизу села Білогорівка Луганської області під час виконання бойового завдання загинув молодший сержант, старший бойовий медик Василь Володимирович Кекіш, 1994 року народження. І ось через 4 місяці, коли військового ідентифікували за результатами експертизи, Воїн назавжди повертається додому», – повідомили у Червоноградській міській раді.

Читайте також: Небесний батальйон Львівщини. Імена Героїв, які віддали життя у війні проти росії

Нагадаємо, 2 листопада Львів попрощається із захисниками Володимиром Левицьким та Ярославом Мельником.Чин похорону військовослужбовців розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїнів на Личаківському кладовищі. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!