На війні загинув Герой зі Львівщини Василь Софінський

3626 0
Він виконував бойове завдання на Луганщині.
Фото умовне

Фото умовне

На війні з окупантами загинув мешканець Оброшинської громади Василь Софінський. Герой поліг 3 лютого внаслідок виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Білогорівка Луганської області.

Джерело: Оброшинська територіальна громада

«Софінський Василь Володимирович народився 14.01.1987 року в с. Оброшине. Він був людиною з незламним характером та принципами, без вагань та сумніву пішов захищати Україну. 13.12.2022 року був призваний в ЗСУ», – йдеться у повідомленні.

У Героя залишилися мати, дружина та двоє дітей.

Сьогодні, 11 лютого, близько 11:00 кортеж із тілом загиблого Василя Софінського зустрічатимемо в с. Оброшине. Колона буде рухатись по вул. Самбірській, вул. Південній до будинку №22, де пройде Чин панахиди. Опісля по вул. Самбірській, вздовж вулиці Грушевського та Шашкевича, до Храму Св. Влкмч. Димитрія. Чин похорону за загиблим Героєм відбудеться в храмі Св. Влкмч Димитрія с. Оброшине.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!