На Львівщині поховали загиблого на війні Героя зі Старого Самбора

4919 0
За місяць хлопцеві мало виповнитися 18 років.
Фото: Самбір

Фото: Самбір

На російсько-українській війні загинув боєць Олег Турянський зі Старого Самбора. За місяць хлопцеві мало виповнитися 18 років. Про це йдеться на Фейсбук-сторінці міста Самбір.

Сьогодні, 8 березня, Олега Турянського поховали на Старосамбірщині. Повідомляється, що життя хлопця обірвалося 26 лютого, через два дні після вторгнення Росії.

Хлопець народився у Старому Самборі, тут мешкає його бабуся, тут він мав друзів. Коли Олегу було три, батьки вирішили переїхати на Чернігівщину. Хлопець закінчив Чернігівський військовий ліцей, став студентом військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Батько Олега зараз на передовій.

Зазначимо, що сьогодні, 8 березня, Львівщина попрощалася з новітніми Героями російсько-української війни. У Львові у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла попрощались з бійцями 80-тої окремої десантно-штурмової бригади молодшим лейтенантом Іваном Коверзневим (24 роки), воєнним журналістом Віктором Дударом (44 роки), старшим сержантом Кирилом Лісіним (36 років), та молодими воїнами Павлом Костюком (20 років) і Богданом Корнеляком (20 років).

У Стрию на Алеї Героїв навіки спочив старший солдат 80 окремої десантно-штурмової бригади Ігор Матіїшин. Зі ще одним Героєм попрощалися у Новому Роздолі. 22-річний Володимир Братців служив у 87-му окремому аеромобільному батальйоні. А у Самборі поховали Ігоря Подольця, колишнього бійця Правого Сектора, військовослужбовця Сил спеціальної операції Збройних сил України.

Фото: Марія Оринчак, Львівська мануфактура новин


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!