На війни загинули троє Героїв з однієї громади Львівщини

34650 0
Одразу три родини сколихнуло горе.

На Львівщину одразу до трьох родин надійшла з фронту сумна звістка стосовно непоправної втрати. Про це повідомила Червоноградська міська рада.

В бою за незалежність і свободу України, мужньо виконавши військовий обов’язок, загинули:

  •  Дробишевський Андрій Олегович, 1982 року народження

  •  Кріль Андрій Ігорович, 1976 року народження.

  •  Шашкін Олександр Олександрович, 1984 року народження.

«Не вистачить слів, аби висловити родинам загиблих Героїв співчуття у зв’язку з важкою й непоправною втратою. Схиляємо голову у скорботі і не маємо права забути ціну нашої свободи, адже Воїни віддали найцінніше за кожного з нас», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!