Київ

На в'їзді до Києва обмежать рух вантажівок через хуртовину

718 0
Вдень 26 листопада та вночі 27 листопада синоптики прогнозують сильні снігопади
Фото: Департамент муніципальної безпеки КМДА

Фото: Департамент муніципальної безпеки КМДА

У понеділок, 27 листопада, на в'їзді до Києва обмежать рух вантажівок через негоду, яка очікується в столиці. Про це повідомив міський голова Віталій Кличко.

Вдень 26 листопада та вночі 27 листопада синоптики прогнозують сильні снігопади та вітер до 17-22 м/с, хуртовини, а на дорогах — ожеледицю.

«В'їзд в місто великогабаритного транспорту 27 листопада буде обмежений», — зазначив столичний голова.

Кличко закликав не виїжджати в місто на автівках без нагальної потреби та користуватись громадським транспортом.

Нагадаємо, у «Київавтодорі» запевнили, що дорожня техніка готова виїжджати на превентивну обробку вулиць. Загалом комунальники підготували 533 одиниці спеціальної техніки. Для обробки покриттів заготовлено 17,3 тис. тонн солі та 54,5 тис. тонн піску.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!