На вул. Сахарова сталася пожежа. Рух транспорту обмежений. Оновлено

1590 0
Пожежа виникла у квартирі на п’ятому поверсі.
Фото: патрульна поліція

Фото: патрульна поліція

У вівторок, 16 січня, на вулиці Сахарова у Львові сталася пожежа. Станом на 16:30 рух транспорту здійснюється лише у напрямку вулиці Княгині Ольги зустрічною смугою. Про це повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

«У зв'язку з пожежею на вулиці Сахарова, для безперешкодної роботи вогнеборців та інших служб рух у напрямку вулиці Стрийської від вулиці Княгині Ольги перекритий», – йдеться в повідомленні.

Відтак, патрульні скеровують транспортні засоби в об'їзд через вулицю Героїв Майдану.

У коментарі Tvoemisto.tv у ДСНС у Львівській області повідомили, що пожежа виникла у квартирі на п’ятому поверсі. Одна людина постраждала. Згодом стало відомо, що унаслідок пожежі загинув чоловік.

Станом на 16:37 рятувальники ліквідували пожежу. 

Оновлено

Станом на 16:51 рух транспорту відновлено.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!