На вулиці Бойківській у Львові збудують новий ЖК з укриттям. Візуалізація

1930 0
Проєкт передбачає 18 квартир у будинку та 25 місць для паркування авто.
фото: візуалізація проєкту з презентації під час виконкому лмр

фото: візуалізація проєкту з презентації під час виконкому лмр

На вулиці Бойківській, 8, 8а, 10 у Львові планують збудувати новий багатоповерховий житловий будинок з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом. Відповідне рішення погодили на засіданні виконавчого комітету ЛМР.

«Йдеться про будинок на вулиці Бойківьскій, і це питання розглядали на архітектурно-містобудівній раді, де були зауваження понизити висоту обʼєкту. Підприємці дослухалися, проєкт поданий з висотою, що вписується в середовище, є передбачений паркінг, укриття. Також мають врахувати стандарти нового будівництва житла у Львові (підземні контейнери, систему альтернативного постачання тепла для опалення)», – каже головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Проєкт передбачає 18 квартир у будинку та 25 місць для паркування авто. 

Містобудівні умови та обмеження отримала компанія ОСББ «БОЙКІВСЬКА-10», що зареєстрована у 2019 році на однойменній вулиці у Львові. Керівником організації є Михайло Кіщак.

Читайте також: Замість «Універсаму» на Чорновола планують збудувати 24-поверховий будинок

Нагадаємо, що у Львові на просп. В'ячеслава Чорновола, 101 погодили будівництво громадського простору із закладом громадського харчування.

Ольга Коваль

Візуалізація з презентації проєкту на виконкомі ЛМР

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!