На вулиці Чупринки у Львові тимчасово перенесли зупинку

2321 0
Там мають облаштувати безбар’єрну платформу зупинки.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

На вулиці Чупринки на 30 метрів вперед тимчасово перенесли зупинку громадського транспорту, оскільки на території майбутнього транспортного хабу, що на перехресті вул. С.Бандери-Чупринки, розпочинають облаштування безбар’єрної платформи зупинки.

Джерело: ЛМР

«На території майбутнього транспортного хабу, що з боку вул. Чупринки, облаштують безбар’єрну платформу зупинки громадського транспорту. Платформа має стати вищою, щоб відповідати вимогам доступності для маломобільних груп населення», – повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Для облаштування тимчасової зупинки на новій локації демонтували частину огородження, а також встановили дорожні знаки. Після завершення робіт щодо облаштування безбар’єрної платформи зупинку повернуть на попереднє місце. Роботи планують виконати за два тижні.

Нагадаємо, що наприкінці жовтня 2022 року розпочали роботу з облаштування транспортного хабу на перехресті вулиць Степана Бандери та Чупринки, що навпроти Органного залу. 19 грудня смугу біля підпірної стінки на вулиці Степана Бандери вже відкрили для руху автомобілів та громадського транспорту. Трамваї №1 та №2 повернулись на свої звичні маршрути. Окрім цього, тривають роботи з демонтажу стінки та облаштування відкосу на вул. Степана Бандери, які планували закінчити до 15 жовтня минулого року, однак вони затримувалися через знайдені захоронення на тій ділянці.

Читайте також: У Львові показали, яким буде перший транспортний хаб на вулиці Бандери. Візуалізація. Оновлено

Зазначимо, що на вулиці Бандери планують створити громадський простір із озелененням. Загалом вулицю відреконструювали за понад 200 млн грн і відкрили наприкінці 2021 року. 

Софія Шавранська

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!