На вулиці Федорова у Львові відкрили наскрізний прохід. Фото

12846 2
Вулиця була перекрита з часів початку будівництва готелю до «Євро – 2012».
Фото: Зручне місто/Facebook

Фото: Зручне місто/Facebook

Відтепер у Львові на вулиці Федорова є наскрізний перехід, повідомляє Зручне місто.

«14 лютого всі писали валентинки, а ми писали скаргу. Прохід просили. І ось прохід забезпечили. Багато хто з львів'ян ніколи ще не йшов цим відрізком наскрізь», – кажуть в «Зручному місті».

Фото: Зручне місто

Читайте також: Архітектура Незалежності. Що Львів втратив і здобув за 27 років

У 2000 році планувалось провести реставрацію будівлі на вулиці Федорова, 28 та пристосувати її до адміністративних цілей: розробили проект, відселили мешканців. Проте жодних робіт так і не проводилось. 10 років закинутий будинок руйнувався, поки у 2010 році його не почали розбирати, щоб збудувати на цьому місці готель до Євро-2012. Але й готель не збудували: низка єврейських організацій почала оскаржувати ухвалу ЛМР про продаж ділянки. Врешті у 2014 році суд визнав ухвалу недійсною. ЛМР заплатила компенсацію компанії «Українські інвестиційні системи» за так і не збудований готель та викупила цю ділянку з незавершеним будівництвом.

 



Читайте також:
14 Квітня, 2019 09:34
очільник садовий тапішовти
13 Квітня, 2019 15:00
Олег Скажіть будь ласка, а коли буде можливий проїзд по вул. Курмановича. Не шановна владо з очільником садовим, ви повністю сліпа?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!