На вулиці Княгині Ольги через ремонт моста змінили організацію руху

1246 0
Рух транспорту можливий лише крайніми правими смугами, а не лівими, як це було дотепер.

Від сьогодні, 22 листопада, у Львові на вул. Княгині Ольги тимчасово діятиме нова організація дорожнього руху. Через ремонт моста транспорт може рухатися лише крайніми правими смугами, а не лівими, як це було дотепер.

Читайте також: Через ДТП на мості на Княгині Ольги планують облаштувати світлове попередження про ремонт

За інформацією Франківської райадміністрації Львова, упродовж двох тижнів на крайніх лівих смугах ремонтуватимуть деформаційні шви. Зокрема, зніматимуть старе дорожнє полотно, влаштовуватимуть гідроізоляцію, бетонування та покриття асфальтом.

Крім того, завершують ремонт шляхопроводу на вул. Княгині Ольги. Повністю роботи планують завершити через два тижні, тоді ж відновлять рух на ділянці. Наразі виконали весь комплекс демонтажних та підготовчих робіт , облаштували тротуарне покриття з попереднім бетонуванням основи. Влаштували перильне огородження і колесо відбійники, систему водовідведення.

Нагадаємо, що раніше Ігор Савка зазначав, що ремонт моста триватиме до приблизно до кінця жовтня. Розпочали його ще 19 липня. Через ремонт підрядник – ТзОВ «Вельт Кепітал» – перекрив частково рух однією зі смуг в кожному напрямку. Ділянки обгородили бетонними блоками та встановили дорожні знаки, утім там часто відбувались ДТП. У райадміністрації обіцяли облаштувати додаткове ознакування, яке буде під’єднане до електромережі. Вартість ремонту –  5 мільйонів 913 тисяч гривень.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!