На вулиці Під Голоском збудують ЖК на 14 будинків

4818 0
Раніше тут планували збудувати дві 10-поверхівки й три 9-поверхівки.
Візуалізація забудовника

Візуалізація забудовника

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив зміни до своїх попередніх рішень щодо будівництва житлового кварталу на вул. Під Голоском, 4. Про це пишуть Наші Гроші. Львів.

Зміни стосуються четвертої і п’ятої черги будівництва і передбачають значне збільшення площі житла. Містобудівні умови та обмеження на п’ять черг будівництва ТОВ «Львів Буд Покізол» отримало у жовтні 2018 року. Тоді тут планували збудувати дві 10-поверхівки й три 9-поверхівки. Того ж року компанії погодили  будівництво підземного паркінгу.

Тепер замість двох житлових будинків висотою 32 метрів тут передбачено:

  • сім будівель висотою 21 метр,
  • три – висотою 14,5 та 15 метрів,
  • один будинок на 33 метри,
  • багатоповерхівка висотою 39 метрів,
  • а також два висотні акценти – будівлі на 51 метр та 57,6 метрів.

Будинки розраховані на 584 квартири. Планують також дворівневий підземний паркінг та відкриту автостоянку.

Враховуючи теперішні зміни, «Львів Буд Покізол» збудує загалом майже 43,5 тис. кв. метрів житла, тобто на 8,5 тис. кв. м більше. На сьогодні забудовник вже отримав дозволи на будівельні роботи на три черги будівництва та підземний паркінг.

Теперішні зміни до МУО не лише передбачається радикальну зміну висоти забудови. До ТОВ «Львів Буд Покізол» додалося ще двоє замовників. Це − ТОВ «Ріел-Майно», співвласником якої є ресторатор та брат члена виконавчого комітету Львівської міськради Ореста Печенка – Руслан Печенко. Він також зводить ЖК Resident Hall на вулиці Городоцькій, 226а.

Іншим партнером для «Львів Буд Покізол» та «Ріел-Майно» став підприємець Станіслав Крупський. Він був замовником будівництва ЖК Auroom Tower на тій ж ділянці, де тепер частково будуватимуть новий комплекс.

Сама ж компанія «Львів Буд Покізол» належить колишньому львів’янину, а тепер громадянину Канади, Андрію Лозинському. 

Візуалізація забудовника


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!