На одній з вулиць у Львові мають облаштувати велосмугу, ще на двох – відтермінували

1563 0
Це буде продовженням веломережі від вул. Курмановича.
фото: лмр

фото: лмр

У Львові облаштують велосипедну смугу на вулиці Рудненській – продовження веломережі від вул. Курмановича. Відповідне рішення погодили на засіданні міської комісії безпеки дорожнього руху.

Наносити відповідну розмітку будуть вже наступного року. Натомість комісія знову відтермінувала облаштування велосмуг на частині вулиць Козельницької і Стуса.

Читайте також: Як виглядає велодоріжка на відремонтованій вулиці Пекарській у Львові. Фото

Додамо, що два роки тому у Львові завершили капітальний ремонт вул. Генерала Курмановича. Перший відтинок – від вул. А. П'ясецького до вул. Данила Апостола – відремонтували і відкрили для проїзду влітку, а восени – другу частину вулиці – від вул. Данила Апостола до вул. Рудненської. Роботи виконувало ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» за 113,9 млн грн.

Нагадаємо, навесні на трьох вулицях у мікрорайоні Нового Львова також зʼявляться велосмуги. Йдеться про вул. Віденську, вул. Литвиненка і вул. Панаса Мирного.  Їх відділять спеціальною дорожньою розміткою.

Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!