На вулиці Шевченка у Львові тестують рух трамваїв

2167 0
Завдяки відокремленим смугам, трамваї по вул. Шевченка курсуватимуть швидше.
Фото умовне/Твоє місто

Фото умовне/Твоє місто

У Львові на вулиці Шевченка сьогодні, 30 травня, тестували рух трамваїв 4 типів. Випробовування планують прожовжити завтра, 31 травня.

Джерело: пресслужба ЛМР

«На цьому маршруті курсуватимуть в основному наші трамваї КТ-4. Однак, сьогодні ми  протестували тут всі типи трамваїв. Випробували колію, контактну мережу, аналізували платформи зупинок, а також тестували швидкісні режими трамваїв. Все пройшло добре. Є невеличкі нюанси, які оперативно усувають відповідні служби. І після цього можна буде приймати рішення щодо дати відновлення руху трамвайного маршруту № 7» – зазначив  начальник служби логістики та організації руху ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Забавський.

Читайте також: До кінця травня планують відкрити для руху транспорту останню ділянку вулиці Шевченка

На маршруті №7 працюватиме 10 трамваїв, з інтервалом руху 8-10хв. Початок руху – о 6:30. Останні рейси з обох кінцевих зупинок – о 22:00. Впродовж тижня планують вивчати пасажиропотік, щоб корегувати графіки. Про дату відновлення курсування трамвайного маршруту №7 повідомлять додатково.

Як пояснив керівник управління вуличної інфраструктури ЛМР Павло Сирватка, завдяки відокремленим смугам, трамваї по вул. Шевченка курсуватимуть швидше.

Нагадаємо, що у Львові на вулиці Шевченка завершили облаштування велодоріжки. Підрядна організація заасфальтувала останній відрізок на ділянці від будинку № 13 до № 90.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!