На вулиці Стрийській у Львові замінюють трубопроводи

1675 0
У місті готуються до наступного опалювального сезону.
Фото: лмр

Фото: лмр

На вулиці Стрийській у Львові  триває заміна теплової магістральної мережі. Її здійснюють через поганий технічний стан, який виявили внаслідок гідравлічних випробувань.

Джерело: пресслужба ЛМР

«Це мережа від ТЕЦ-1, діаметром 720/900 мм. Тут буде замінено 260 м труби. Експлуатувалася ця теплова магістраль з 1981 року. Відтак, вона вже вичерпала термін експлуатації і є в поганому технічному стані», – зазначив директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Олександр Одинець.

За його словами, вартість робіт становитиме 13,5 млн грн. Вони триватимуть близько місяця, оскільки окрім заміни труби, встановлюють ще 4 компенсатори великого діаметру.

Читайте також: Чи може Львів обійтися без гідравлічних випробувань. Пояснення

«Загалом у цьому міжсезонні плануємо замінити до 6 км труб. Вартість заміни - 38,5 млн грн. Також цього літа, в межах підготовки до нового опалювального сезону, ЛМКП «Львівтеплоенерго» планує провести реконструкцію котелень на вул. Самчука, 13, вул. Личаківській, 81 та на вул. Стецька, 5. Вартість робіт становитиме 4 млн 244 тис грн. Заплановано провести приєднання споживачів котельні на пл. Галицькій, 15 до котельні на вул. Князя Романа, 6. Вартість робіт - 291 тис грн. А також встановити ІТП на пр. Чорновола, 99 на суму 992,6 тис грн, та провести реконструкцію котельні на вул. Курмановича, 4 на суму 2 млн грн», – пояснив Олександр Одинець.

Нагадаємо, що ЛМКП «Львівтеплоенерго» і ЛКП «Залізничнетеплоенерго» з 1 травня розпочали проведення щорічних гідравлічних випробувань теплових мереж для виявлення дефектів, що підлягають ліквідації під час літнього ремонтного періоду, а також перевірки щільності та механічної міцності трубопроводів та арматури.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!