На вулицях Львова посилено евакуйовують неправильно припарковані авто

2481 0
Три нові евакуатори придбали у лізинг.

У Львові почали посилено евакуювати автомобілі, що перешкоджають руху трамваїв, оскільки ЛКП «Львівелектротранс» отримав три нові евакуатори, придбані в лізинг.

Читайте також: Я прийшов – авта нема. Як у Львові забрати машину зі штрафмайданчика

За перші дні роботи евакуатори забрали на штрафмайданчик десяток авто. Як кажуть у «Львівелектротрансі», щодня через припарковані авто електротранспорт простоює по 30-40 хвилин.

Нагадаємо, Львівська міськрада придбала у лізинг під 19% річних 25 одиниць техніки на загальну суму 40 млн грн. Серед них були три нові евакуатори, які отримали ще 23 липня торік. Утім після тестового огляду виявили численні зауваження, тож евакуатори білоруського виробництва МАЗ повернули. Крім цього, з’ясувалося, що окремі елементи для двигуна виготовляли в Росії.

Фото Андрія Білого


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!