Політична реклама

Через неприємний запах у Львові перевірять два підприємства

2537 0
Останніми днями львів’яни дедалі частіше скаржаться на неприємний запах у місті. Найбільше він докучає мешканцям Галицького, Шевченківського та Личаківського районів. У "Львівводоканалі" пояснюють, що найімовірніша причина смороду – несанкціоновані викиди, тож обіцяють провести контрольну перевірку двох львівських підприємств.

Як повідомляють tvoemisto.tv читачі, неприємний запах надокучає львів’янам у центральній частині міста, а також на вул. Пасічній у Личаківському районі та вул. А. Лінкольна у Шевченківському районі. Місця неприємного запаху мешканці міста позначають на інтерактивній карті.

Натомість прес-секретар ЛМКП "Львівводоканал" Уляна Горбата розповіла tvoemisto.tv, що активно скаржитись на неприємний запах львів'яни почали на вихідних. До цього подібних скарг не надходило. 

Відтак сьогодні, 22 квітня, представники Львівської мерії, управління екології та ЛМКП "Львівводоканал" провели спільну нараду. За її підсумками, як зазначають у ЛМКП "Львіводоканал", неприємний запах, скоріш за все, пов'язаний з несанкціонованими викидами. Через це за допомогою спеціальних приладів перевірять контрольні каналізаційні колодязі двох підприємств: ЗАТ "Ензим" та ТзОВ ТВК "Перша приватна броварня".


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!