На вихідних громадський транспорт Львова курсуватиме до опівночі. Перелік

5854 0
11-13 листопада, у зв’язку з проведенням фестивалю «Ніч у Львові» деякі маршрутки та електротранспорт продовжать свій рух до 24 години. Пропонуємо перелік цих транспортних засобів.
Фото Олександра Шутюка

Фото Олександра Шутюка

Рух міських маршруток, що ходять через центр, у п’ятницю, суботу та неділю продовжать до 00:00. Також до півночі їздитимуть тролейбуси № 2, 9, 10, 12, 13 та трамваї № 1, 2, 6, 10. Про це повідомила Tvoemisto.tv прес-служба Львівської міської ради.

Нагадаємо, на перехресті вулиць Підвальної та Братів Рогатинців на один місяць облаштували острівець безпеки. Якщо експеримент буде вдалим, то зміни залишать. Як розповів Tvoemisto.tv спеціаліст управління транспорту та зв’язку ЛМР Костянтин Баранюк, таким чином мають намір розвантажити трафік на вулиці Підвальній. 

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!