На вихідних львів’яни святкуватимуть День Соборності України. Програма

3338 0
Цієї неділі, 22-го січня, у місті відбудуться урочисті заходи на честь дня, коли Українська народна республіка та Західноукраїнська народна республіка проголосили Акт злуки. Львів’ян запрошують до спільної молитви та вшанувати воїнів, а також святковий концерт.
Фото: drohobyczer-zeitung.com

Фото: drohobyczer-zeitung.com

До Дня Соборності України у Львові підготували кілька заходів:

О 12:00 на Личаківському кладовищі вшановуватимуть пам’ять українських воїнів: борців за незалежність та територіальну цілісність України згадуватимуть на полі почесних поховань № 67, Євгена Петрушевича, Президента Національної Ради ЗУНР, вшанують біля Меморіалу воїнам Української Галицької Армії.  Також запалюватимуть лампадки до могил воїнів АТО та проведуть екуменічну панахиду.

Читайте також: Львів’ян кличуть на загальноміське освячення води

О 14:00 розпочнеться молодіжна акція «Міст єдності»: учнівська та студентська молодь утворить «живий ланцюг» та прикрасить синьо-жовтими стрічками пішохідний міст над алеєю у парку "Погулянка", де залишатимуть побажання для України та міст.

Також о 14:00, з ініціативи громадських організацій патріотичного спрямування, на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку відбудеться громадське віче та спільна молитва за Україну.

О 16:00 год у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької відбудеться урочиста академія.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!