На вихідних у Києві та області можуть застосувати стабілізаційні відключення світла

1420 0
Попри те, що у Києві майже тиждень, за виключенням декількох районів, не застосовують вимкнення світла, на вихідних можуть застосувати відключення
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

18-19 лютого в деяких районах столиці можуть бути стабілізаційні відключення за графіками у зв’язку з проведенням ремонтних робіт. Про це повідомили у ДТЕК.

Відтак у суботу 18 лютого з 9:00 до 22:00 можливе відключення електроенергії в частині Лівого берега та в Голосіївському районі.

У неділю не виключають того, що з 8:00 до 13:00 доведеться застосувати вимкнення в Голосіївському, Солом’янському, Дарницькому, Дніпровському районах.

Також через ремонти на Київщині відключення за графіками можливі в частині Бучанського району. На вихідних електропостачання буде обмежуватись з 6:00 до 22:00.

Читайте також: 18 лютого у Києві змінять маршрути деякі автобуси

Зазначимо, уже кілька днів поспіль Укренерго не формує ліміти для регіонів, адже генераційних обмежень практично немає.

Втім, у деяких районах столиці є мережеві обмеження, через те, що інфраструктура не дає змоги передавати належні обсяги електроенергії.

Як і було раніше, у Києві такими є частина ГолосіївськогоСвятошинського та Шевченківського районів. Там є дефіцит пропускної спроможності мереж, тому відключення світла можливі. Графіки доступні тут

Учергове нагадаємо, що не слід зайвий раз навантажувати мережу, тому просимо киян користуватися електроприладами по черзі та за можливості використовувати електроенергію помірно, аби уникнути можливих аварій.
Ігор Ющенко
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!