На виставці дитячих творів у Львові встановили два світових рекорди

814 0
Рекорди встановили під час Міжнародного марафону мандрівних виставок у Львівському палаці мистецтв.
Фото: Львівська облрада

Фото: Львівська облрада

На виставці дитячих творів у Львівському палаці мистецтв встановили два рекорди. Про це повідомила пресслужба Львівської облради. 

«Два рекорди встановили під час Міжнародного марафону мандрівних виставок, який стартував сьогодні, у Міжнародний день дитини в Комунальному закладі ЛОР  «Львівський палац мистецтв». На виставці “Формула миру в мистецтві дітей” представлено рекордну кількість творів дитячого мистецтва, понад 2200. Рекордсменом також стало найбільше за розміром полотно, яке розмалювали 14 дітей із різних регіонів України. Рекорди зафіксували представники Книги світових рекордів (Book World Records)», – йдеться у повідомленні. 

Учасників марафону є діти-сироти військових, а також діти з тимчасово окупованих і прифронтових територій. Окрім того, також відбулась благодійна виставка-продаж. Усі виручені кошти передадуть на підтримку ЗСУ.

Такі ж мистецькі заходи планують провести в Ізраїлі, Німеччині, Польщі, Швейцарії та інших країнах світу.

Переглянути виставку можна щодня, крім понеділка, з 11:00 до 17:30 години за адресою: м. Львів, вул. Коперника, 17.

Нагадаємо, що у Львові створили безпілотник-рекордсмен з капкейків. Деталі – за посиланням

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!