На якому етапі ремонт моста через Західний Буг на Львівщині

2329 0
Проєктом передбачається реконструкція мостового переходу через річку Західний Буг з повною перебудовою мосту.
Фото: Юрій Бучко

Фото: Юрій Бучко

У місті Сокаль триває реконструкція мостового переходу через річку Західний Буг на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення Сокаль – Стоянів. Про це повідомив заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко у Facebook.

«Проєктом передбачається реконструкція мостового переходу через річку Західний Буг з повною перебудовою мосту, а саме демонтажем існуючого мосту довжиною 127,87 м та будівництвом нового мосту довжиною 130,03 м з влаштуванням ділянки автомобільної дороги (підходів до мосту), що поєднає новий міст з автомобільною дорогою О141602 Сокаль – Стоянів», – написав він.

У межах реконструкції вже виконали такі роботи:

  • побудови острівків для виїзду бурової машини;

  • перевлаштування зовнішніх мереж газопостачання;

  • влаштування опор моста;

Наразі мостовики влаштовують буронабивні палі та встановлюють елементи опалубки під монолітні ригелі. Виконує будівельні роботи ТОВ «Автомагістраль-Південь».

Читайте також: На Львівщині хочуть відремонтувати міст за 360 млн грн

У 2019 році було проведено обстеження мостового переходу та визначено його аварійним. Тоді прийняли рішення збудувати нову переправу. 

Нагадаємо, що для реконструкції мосту провели відповідний тендер на 360 387 707 грн. Завершити роботи планують до 31 грудня 2035 року. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!