На західному кордоні зникли черги на майже всіх пунктах пропуску

124770 0
У Грушеві – немає легкових авто, але є 50 пішоходів. У Краківці – 0 автомобілів, 30 пішоходів.
фото: shoppingpl.com

фото: shoppingpl.com

Черги перед пунктами пропуску із сусідніми державами на виїзд з України станом на 09:00 3 березня скоротилися до мінімальних. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Так, на пункті пропуску «Ягодин» – 0 автомобілів та 0 пішоходів, таке ж на ПП «Устилуг», ПП «Угринів», ПП «Смільниця», ПП «Шегині» та ПП «Рава-Руська». У Грушеві – немає легкових авто, але є 50 пішоходів. У Краківці – 0 автомобілів, 30 пішоходів.  

Читайте також: Укрзалізниця призначила ще низку додаткових потягів зі Львова до Польщі

На всіх пунктах пропуску з Румунією, Угорщиною, Молдовою немає лекгових автомобілів та пішоходів. Тільки ще на ПП «Малі Селменці» станом на 9 ранку було 20 пішоходів.

Нагадаємо, що Львівщина відкрила на кордоні з Польщею додаткові піші переходи. Щоб пришвидшити матерям, дітям та людям старшого віку перетин кордону, організовують додаткові піші переходи на пунктах пропуску «Нижанковичі – Мальховіце» та «Варяж-Усьмеж». У перші дні війни на кордонах були черги у 30 та більше кілометрів. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!