На Заході України створили табір для військовополонених росіян

6893 0
Там утримують військовополонених, яких найближчим часом не очікує обмін.
Російські військовополонені, фото умовне

Російські військовополонені, фото умовне

Міністр юстиції Денис Малюська заявив, що в Україні створили табір для військовополонених із росії в одній із західних областей. До такої установи поміщають тих військовополонених, яких не планують обмінювати. Про це він повідомив в ефірі інформаційного телемарафону, передає Ліга.Нет.

«Ми створили спеціальний табір для військовополонених на Заході України, де утримуються ті військовополонені, яких найближчим часом не очікує обмін», — повідомив він.

За його словами, військові рф, військовополонені, які недавно потрапили в полон або які можуть бути обміняні найближчим часом, розподілені по установах Міністерства юстиції по всій території країни. 

Він зазначив, що умови утримання російських військовополонених відповідають нормам Женевської конвенції.

«Це рівень трохи кращий, ніж утримання ув'язненого або засудженого: трохи краще харчування, трохи кращі засоби гігієни, повний доступ до Червоного Хреста», — додав він.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!