На Закарпатті активісти не пустили на гору Петрос туристів на квадроциклах

8108 0
Гора Петрос є однією з найвищих вершин гірського масиву Чорногора, а також популярним об'єктом пішохідного туризму.
Фотоскрін із відео

Фотоскрін із відео

Активісти на Закарпатті не пустили туристів на гору Петрос на квадроциклах. Відео інциденту в горах опублікував Олексієв Олексій в соцмережі Facebook, передає Mukachevo.net.

Зі слів очевидця, іноземних туристів на квадроциклах активісти зупинили по дорозі на гору Петрос.

Туристів змусили розвернутися, адже на території Карпатського біосферного заповідника на квадроциклах їздити заборонено.

Гора Петрос є однією з найвищих вершин гірського масиву Чорногора, а також популярним об'єктом пішохідного туризму.

Читайте також: Гори та джипінг: Автотрофі по бездоріжжю українських законів

Нагадаємо, що Міністерство охорони навколишнього середовища забороняє проведення змагань та інших заходів з використанням позашляховиків на території національних парків та заповідників. Частина високогірних хребтів Карпат роз’їжджені внаслідок джипінгу та мотокросингу. Екологи кажуть, що кожен, заїжджаючи на авто в природно-заповідні зони, робить свій внесок у руйнацію природи, адже для того, щоб утворився грунт, потрібні сотні років. Детальніше про цю проблему читайте у матеріалі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!