На залізничному вокзалі Львова запрацює пункт вакцинації від Covid-19

1199 0
Для охочих отримати щеплення доступними будуть вакцини Pfizer, AstraZeneca та Coronavac.
Фото: Інтерфакс-Україна

Фото: Інтерфакс-Україна

З четверга, 21 жовтня на головному залізничному вокзалі у Львові працюватиме центр масової вакцинації. Пункт, де всі охочі зможуть отримати щеплення від Covid-19, облаштували в приміщенні медпункту. Про це повідомляють у пресслужбі Львівської міської ради.

Для тих, хто хоче отримати щеплення від коронавірусу, будуть доступні три вакцини – Pfizer, AstraZeneca та Coronavac. Поки працюватиме по одній бригаді в першу та другу зміни, за потреби їх кількість збільшать.

Читайте також: У 13 школах Львова працюватимуть пункти вакцинації від Covid-19

Центр працюватиме щодня, в тому числі на вихідних, з 10:00 до 18:30 без перерви. Охочі вакцинуватися можуть приходити як за попереднім записом, так і живою чергою.

Нагадаємо, що до неділі, 24 жовтня включно, центри вакцинації у Львові працюватимуть упродовж дня, тож охочі зможуть прийти і зробити щеплення. Усі поліклініки також вакцинуватимуть у будні дні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!