На Замарстинівській збудують новий ЖК. Забудовник допоможе вирішити проблему з колектором

2160 0
Неподалік пролягає проблемний колектор, тому Шевченківська РА разом із забудовником мають напрацювати ідеї, щоби забезпечити потенційних покупців стабільним водопостачанням.
фото: візуалізація з виконкому лмр

фото: візуалізація з виконкому лмр

На вулиці Замарстинівській 133, 133а у Львові збудують житловий комлпекс з комерційними приміщеннями та підземним паркінгом. Відповідне рішення про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Аурум-Сіті» зі знесенням навчних споруд погодили сьогодні на засіданні виконавчого комітету ЛМР.

«Йдеться про будинок на вул. Замарстинівський, де поруч вже споруджений житловий об’єкт. Тут має бути два поверхи комерційних і п'ять – житлових, із квартирами. Є достатня кількість паркомісць у підземному паркінгу»,  сказав під час виконкому ЛМР головнй архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Читайте також: На вулиці Липинського у Львові планують збудувати новий житловий комплекс. Візуалізація

За словами першого заступника міського голови Львова Андрія Москаленка, неподалік пролягає проблемний колектор, тому Шевченківська районна адміністрація разом із забудовником мають опрацювати всі аспекти цього питання, щоби забезпечити потенційних покупців стабільним водопостачанням. Протягом місяця потрібно буде подати звіт про те, як зможуть реалізувати роботу на ділянці.

Додамо, що, за даними Youcontrol,  ТзОВ «Аурум-Сіті» зареєстроване у Львові на вул. Пимоненка у 2016 році. Кінцевими бенефіціарними власниками є Людмила Криницька, Тетяна Угрин та Ірина Вітик.

Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!