НАБУ перевіряє мера Львова

3713 3
Під час робочої поїздки до Львова директор НАБУ Артем Ситник повідомив, що заяв для розслідування ситуації зі сміттям у місті до його відомства не надходило. Але зазначив, що міського голову Андрія Садового Антикорупційне бюро перевіряє у межах своїх повноважень.
фото: DT.ua

фото: DT.ua

“Генеральна прокуратура проявила ініціативу, і про підозри говорив Генеральний прокурор. Тому ми не займалися, хочемо подивитися, як колеги з ГПУ дадуть оцінку цій ситуації, – сказав Ситник. – У нас не було ні одного звернення щодо сміття. Я особисто знаю цю ситуацію зі ЗМІ. І коли ми побачили, що ГПУ включилася сама, можливо, побачили там свою компетенцію”.

Читайте також: Будні львівських «шерлоків»: чим займаються детективи НАБУ

Артем Ситник також прокоментував заклики Андрія Садового, аби в НАБУ його перевірили: “Ми проводимо перевірку по чиновнику не на підставі його заяв, а на підставі даних про наявність складу злочину. Чи проводилася перевірка по Садовому? Вона зараз проводиться, але не в рамках цієї заяви, а в рамках наших повноважень”.

Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що обласна прокуратура до 21-го березня має оголосити йому підозру, після чого його швидко відсторонять від посади в судовому порядку.

Підготувала Зоя Красовська

 


Читайте також:
31 Березня, 2017 16:17
юля Пи-з-дец тебе Анлрюха. Тебе и твоиму городу.
31 Березня, 2017 14:41
варя А где же львовские бандеровские активисты, где громада пришвартованая. Может ждут Донецких? А может Путиновских
31 Березня, 2017 14:36
гнат Пора Садового вязаты. Вин же доведе город до халеры . За такое отношение к городу положено и расстрелять.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!