НАБУ висунула колишньому директору львівського бронетанкового заводу нові підозри

2628 0
Роман Тимків забув задекларувати квартиру у Відні та фірму в Белізі.
Фото: mind.kiev.ua

Фото: mind.kiev.ua

Сьогодні, 12 вересня, детективи НАБУ під процесуальним керівництвом САП повідомили колишньому директору ДП «Львівський бронетанковий завод» про підозру у внесенні недостовірних відомостей до декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (ст. 366-1 КК України). Про це повідомляє пресслужба НАБУ.

Слідство встановило, що експосадовець у е-деклараціях за 2016-2018 роки не зазначив інформацію про статки на суму близько 4,6 млн грн. У цей період ЛБТЗ очолював Роман Тимків, якого раніше звинуватили у розтраті державних коштів в особливо великих розмірах.

Читайте також: Львівський бронетанковий завод очолив колишній військовий

Роман Тимків не задекларував квартиру  у Відні та відомості про компанію, зареєстровану в Белізі. Розслідування наведених фактів детективи НАБУ розпочали у серпні 2017 року.

Згідно із декларацією Романа Тимківа за 2016 рік, на той час він володів колекцією елітних годинників, земельними ділянками в Карпатах, низкою фірм і торгових марок, зокрема ідеться про ТМ «Калушер».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!