Київ

Над Києвом збили 11 ракет. Наслідки нічної атаки

1319 0
Після паузи тривалістю 51 день, росіяни завдали чергового ракетного удару по Києву.
Ілюстративне фото: Getty images

Ілюстративне фото: Getty images

В ніч на 28 квітня в повітряному просторі Києва силами ППО збито 11 російських ракет і 2 БПЛА. Уламки впали у житловому районі. Про це повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

«За попередніми даними, в районі повітряного простору Києва було знищено 11 крилатих ракет. Окрім ракет, було збито ще 2 БПЛА (тип дронів встановлюється)», - зазначив він.

Попередньо, внаслідок падіння уламків, в Оболонському районі столиці перебито локальну лінію електромереж та пошкоджено дорожнє покриття. Жертв серед цивільного населення та руйнувань житлових об’єктів чи інфраструктури не зафіксовано. Інформація перевіряється і уточнюється.

За інформацією, яка уточнюється, обстріл був здійснений з літаків стратегічної авіації.

Водночас, як повідомив голова поліції Київської області, уламки крилатих ракет окупантів впали в Українці на Київщині. Один з уламків ракети влучив у багатоповерхівку, постраждала 13-річна дівчинка.

Як повідомили в Повітряних силах під час нічної атаки сили ППО знищили над Україною 21 з 23 крилатих ракет X-101/X-555 і два безпілотники. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!