Над Золочевом на Львівщині сили ППО збили ворожу ракету

6325 0
Інформацію про потерпілих уточнюють.
Фото умовне, з відкритих джерел

Фото умовне, з відкритих джерел

Над містом Золочевом, що у Львівській області, сили протиповітряної оборони збили ракету. Внаслідок падіння пошкоджень зазнав об’єкт цивільної інфраструктури. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Інформацію про потерпілих уточнюють.

Читайте також: На Львівщині чутно вибухи

Зазначимо, що тривога у Львівській області почалася о 12.43. Коли було чутно перші вибухи, голова Львівської ОВА зазначив, що в області працює ППО. Про відбій сповістили о 13:57.

Нагадаємо, про вибухи повідомили і на Тернопільщині. За словами міського голови Тернополя Сергія Надала, в області працює ППО. Пізніше голова Тернопільської ОВА Володимир Труш зазначив, що сили протиповітряної оборони спрацювали по кількох ворожих ракетах над областю. Спеціалісти виїхали на місця падіння збитих ракет. За попередньою інформацією, жертв та руйнувань немає. 

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!