Наприкінці вересня розпочнуть ремонт ще однієї вулиці Львова

7900 0
Тендер на ремонт уже провели.

Наприкінці вересня-на початку жовтня у Львові планують розпочати ремонт вул. Курмановича. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на департамент житлового господарства на інфраструктури.

Вулицю ремонтуватимуть на відтинку від Академіка П’ясецького до Данила Апостола. На ділянці планують замінити дорожнє покриття, облаштувати дощову каналізацію, велопішохідну інфраструктуру, газони, хідники. Також хочуть змінити водопровід та влаштувати зовнішнє освітлення.

Читайте також: Вулицю Миколайчука на пів року закрили на ремонт. Як рухатиметься транспорт

Наразі з міського бюджету виділили 36 млн грн. Натомість загалом проект коштуватиме 71,5 млн грн.

Додамо, тендер на ремонт вулиці вже провели. А станом на зараз готують документи для підписання угоди з переможцем.

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!