Нардеп потрапив у ДТП у центрі Львова. Ймовірно, під наркотиками

1406 0
Раніше нардеп вийшов із СІЗО.
Фото: УНН, фотоскрін із відео

Фото: УНН, фотоскрін із відео

Народний депутат Олександр Юрченко потрапив у аварію у Львові. Про це повідомляє Лівий берег з посиланням на ТСН.

Нардеп виїжджав на «Мустангу» заднім ходом з платної парковки в центрі міста і вдарив авто, що стояло у заторі. Після цього, як пише видання, депутат начебто намагався втекти з місця ДТП, але не зміг, бо дорога була заблокована машинами. Другий учасник аварії почав знімати Юрченка, після чого той кинувся на нього з кулаками і вирвав телефон.

Інформацію про те, що Юрченко був у стані наркотичного сп'яніння, у Facebook оприлюднив також нардеп Гео Лерос.

«Юрченко на своєму незадекларованому Мустангу ледь не вбив людей, перебуваючи під кайфом, влетів у Фольксваген у Львові. Після аварії він намагався втекти, його затримали місцеві. У його крові були знайдені важкі наркотики», – повідомив Гео Лерос.

Також, за його словами, є протокол та висновок лабораторії, які підтверджують, що нардеп був у стані наркотичного сп’яніння.

Зазначимо, що Олександр Юрченко є народним депутатом 9-го скликання від партії Слуга народу. Він є головою підкомітету з питань поводження з побутовими відходами14 вересня 2020 року Юрченка виключили зі фракції «Слуга народу» у ВРУ через скандал із хабарем. 17 вересня генпрокурор Венедіктова підписала клопотання про арешт Юрченка, а за кілька днів за нього внесли заставу у понад 3 млн грн і він вийшов зі СІЗО.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!