Київ

Нардепу Дубінському намагались видати повістку, він не взяв

1078 0
Раніше Дубінський зареєстрував у Раді законопроєкт про мобілізацію нардепів
Фото: Вікіпедія

Фото: Вікіпедія

Співробітники ТЦК намагались вручити повістку для уточнення даних народному Депутату Олександру Дубінському, але він відмовився її забирати. Відповідне відео опублікував активіст, ветеран Олег Симороз.

На відео видно, що Дубінський, користуючись мовою окупанта, у тому числі з використанням нецензурної лексики, спочатку вказує, що у повістці нібито вказана не та адреса, потім відмовляється підписувати відривний талон, що засвідчує отримання документа, а зрештою взагалі відмовляється забирати повістку.

Як підкреслив Симороз, Дубінський «зареєстрував у Раді піарний законопроєкт про мобілізацію нардепів».

Нагадаємо, активісти стверджують, що в.о. голови Київської облради Ярослав Добрянський та опальний нардеп Олександр Дубінський намагаються заволодіти привабливою ділянкою землі біля майбутньої станції метро «Мостицька», яка належить лікарні.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!