Перший день роботи McDonald's у Львові. Фоторепортаж

1696 0
У Львові відновили роботу 4 заклади швидкого харчування McDonald's.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У четвер, 18 жовтня, після 8-місячної паузи у Львові чотири заклади швидкого харчування McDonald's відновили роботу. Зранку десятки львівʼян під час повітряної тривоги вже очікували на відкриття закладу. Ресторани ж відкрились після завершення ракетної небезпеки. 

Читайте також: MсDonald's повідомив про відкриття 4 закладів у Львові

«Ми чекали цього дня так і всі ми чекали відновлення роботи і гостей ми готові я так думаю», – сказала Tvoemisto.tv лідер зміни в компанії Оля Меляновська.

Відтак, у Львові утворився справжній ажіотаж і чималі черги до закладу з самого ранку. 

«Ми приїхали сюди взагалі о 8:30. Макдональдз – це таке віддушина для нас коли хочеш поговорити з подругою, коли хочеш піти на побачення, коли не знаєш, що з'їсти – то це варіант на всі випадки життя», – сказала Tvoemisto.tv відвідувачка McDonald's Дарія.

Наразі заклад швидкого харчування працюватиме за такими адресами:

  • просп. Шевченка, 7
  • просп. Чорновола, 12
  • просп. Свободи, 35
  • Пустомитівський р-н., с.Сокільники, вул. Стрийська, 30а

 

Зазначимо, графік роботи закладів з 9:00 до 21:00.

Нагадаємо, з 24 лютого усі заклади мережі ресторанів фастфуду MacDonald’s закриті. Загалом мережа в Україні нараховує понад 110 закладів. Також зазначимо, що McDonald's оголосив, що тимчасово закриє 850 ресторанів у Росії, майже через два тижні після того, як російські війська вторглися в Україну.

19 червня глава Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба повідомляв, що український уряд веде перемовини з керівництвом мережі McDonald’s про відновлення роботи в Україні. В МЗС запевнили, що на сьогодні є умови для відновлення роботи, тому активно переконують мережу повертатися. Раніше у McDonald’s заявляли, що не поновлюватимуть роботу в Україні до завершення бойових дій. Працівники мережі займалися лише гуманітарною допомогою, разом з тим зарплати їм виплачувалися.

Зазначимо, наприкинці вересня McDonald's відновив роботу у Києві. 

Антоніна Костик
Фото: Твоє місто
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!