Наслідки ракетного удару на Київщині. Деталі

935 0
Сьогодні вранці мешканці Києва почули вибухи, а згодом у столиці оголосили повітряну тривогу.
Умовне фото

Умовне фото

Сьогодні вранці, 14 січня, внаслідок ракетного удару росії по Київщині було пошкоджено 18 приватних будинків. 

Джерело: голова ОВА Олексій Кулеба

«Внаслідок ранкової атаки пошкоджено 18 приватних будинків. Понівечені дахи та вікна. Екстрені служби працюють на місці. Попередньо, без постраждалих», – написав він. 

Читайте також: У Києві пролунали вибухи до повітряної тривоги. Що відомо

Зазначимо, як повідомив речник Повітряних сил Юрій Ігнат коментарі УП, росія атакувала Київ ракетами, що летіли з північного напрямку по балістичній траєкторії. За словами Ігната, спеціалісти вивчатимуть за уламками, який саме тип ракет застосував ворог у суботу. Але очевидно, що це були або балістичні ракети або зенітні ракети С 300, які летять по балістичній траєкторії.

Нагадаємо, що вранці 14 січня мешканці Києва почули потужні вибухи, згодом у столиці було оголошено повітряну тривогу. Згодом у КОВА повідомили, що триває ракетна атака на столицю. Більше тут

Софія Шавранська

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!