Наступного тижня Львів може перейти вже до червоної зони

3843 0
За такої динаміки наступного тижня Львів уже може опинитися в червоній зоні, де діятимуть інші протоколи.
Фото: Gabriella Clare Marino for unsplash

Фото: Gabriella Clare Marino for unsplash

За такої динаміки як зараз, зокрема постійного зростання кількості хворих на коронавірус у Львові, наступного тижня місто може перейти до червоної зони епіднебезпеки. Про це під час брифінгу за підсумками комісії ТЕБ і НС сьогодні, 21 січня, повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Йде дуже серйозна хвиля і я розумію, що це є тільки початок. Ми аналізуємо динаміку в країнах ЄС та очікуємо, що через тиждень-півтора вийдемо на пік захворюваності», – каже він.

Читайте також: У Львові учні 5-11 класів йдуть вчитися онлайн

Щодо роботи бізнесу, за його словами, критичних рішень цього тижня не приймали, водночас за такої динаміки наступного тижня Львів уже може опинитися в червоній зоні, де діятимуть інші протоколи.

Нагадаємо, через спалах коронавірусу на Прикарпатті вводять локдаун. Львівщина наразі на другому місці за захворюваністю серед областей. Через збільшення кількості хворих із коронавірусом область переходить у помаранчеву зону карантину.

Також із понеділка на два тижні старші класи школі Львівської територіальної громади переходять на дистанційне навчання через новий спалах коронавірусу. Стосовно молодшої школи рішення будуть приймати наступного тижня, відповідно до моніторингу ситуації з Covid-19.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!